Hundkläder

Är du en av dem som tycker att det är himla roligt att klä ut sig och gå på maskerad? Vare sig det gäller halloweenfest, temafester eller andra tillfällen där man har möjlighet att bära roliga kostymer så ger det en extra krydda till tillvaron. Det är skönt att ibland få klä ut sig istället för att klä upp sig, att vara fin på ett lite annorlunda vis.

Varför inte låta din hund få följa med vid nästa maskeradfest i sin alldeles egna kostym?

Du kan bland annat klä ut hunden till ett flertal olika kändisar, exempelvis Elvis Presley, Michael Jackson, Madonna och Katy Perry. Det finns även möjlighet att klä ut hunden till ett annat djur.

Testa att gå nedför gatan en dag med din mammut eller sköldpadda i koppel, du kommer säkert göra många människors dag. Kanske kan familjen besökas av en annorlunda tomte nästa jul och få julklapparna utdelade av hunden iklädd i sin egen tomteutstyrsel. Pappa behöver inte gå iväg för att köpa tidningen och missa tomten om tomtens hund kommer med klapparna. Eller varför inte låta hunden känna sig som den hjälte som han är genom att få vara Superman för en dag!

Kostymerna finns i tre storlekar, small, medium och large för att passa de allra flesta hundar. Hundaccessoarer behöver inte längre bestå av löjligt blingbling med obekväma hundskor och rosa rosetter. Ha roligt med din bästa vän genom att ge dem en utstyrsel som gör dem till festens mittpunkt!